понеделник, 28 януари 2013 г.

Ученически униформи производство


 Фирмата 20 години е водеща в създаването и реализирането на официални и ежедневни облекла в сферата на детско юношеска мода.Стремим се да направим моделите за учениците удобни, практични, функционални и съобразени с модните тенденции в тази област. В проектирането на униформите облекла взимаме под внимание желанието на учениците и вида на учебното заведение. Важно в ученическата униформа, е не да изработим един тип облекла и те да бъдат постоянни, а тя да се доразвива. Създаваме и предлагаме допълнения ,който правят тази униформа интересна и приятна за носене.
Униформата е облекло, което трябва да ни дава самочувствие, престиж и принадлежност.
Фирмен магазин, в който можете да закупите винаги допълнение към ученическата униформа в
рамките на работното време. http://www.pensiluet.com/uchenicheski_uniformi

Народни носии

Изработка на народни носии
 При изработването на народните носии, екипът ни се старае да се доближи до автентичните модели народни носии от съответния район. Познанията  и опита ни в изработването  на народни носии се разширяват и обогатяват с всеки изминал ден. Голям принос за това имат нашите клиенти от различните райони на страната и чужбина. Разполагаме също и с голямо разнообразие от снимков материал (стари книги и снимки), от който Вие можете сами да изберете мотиви за бродерия за народната си носия.
  Цените на традиционите български народни носии изработвани от нас зависят от модела, използвания материал и сложността на бродерията.
  Тук може да видите една част от голямото разнообразие на народни носии, които изработваме: тракийски народни носии, северняшки народни носии, македонски народни носии, добруджански народни носии, гръцки носии, мъжки, дамски, бебешки и детски народни носии.
 Фирмата разполага с магазин за народни носии, в който може да закупите народни носии или да ги вземете под наем. Адрес: гр. Пловдив, ул. "Леонардо да Винчи" №15.
Бродериите при създаването на народните носии се взаимстват от исторически снимков материал или стари автентични носии. Народните носии изработени в "Пен Силует" са от материали съобразени с изискванията и нуждите на всеки един наш клиент. За изработването на народните носии се консултираме с водещи ръководители и сценографи  на танцови състави и клубове. Стараем се да разработваме различни модели за всеки един клиент, защото всеки един изпълнител или състав, трябва да бъде уникален, не само в изпълнението си, но и в своето облекло. Облеклото трябва да допълва изпълнението.
   Цените на народните носии са различни и зависят от много фактори:
    - използван материал
    - сложността на бродериите
    - размера на облеклото
   Можем да изработим носия съобразена с Вашия бюджет, като екипът на "Пен Силует" ще Ви предложи възможно най-доброто решение.
 Първата народна носия изработена в "Пен Силует" е през далечната 1996 година.
   Екипът на "Пен Силует" е винаги на разположение, ако имате нужда от повече информация за цените, материалите или  желаете ценова оферта.   http://www.pensiluet.com/narodni-nosii